Kunst en horeca vinden elkaar

Geplaatst in: Nieuws 2020

Twee kunstenaars uit Westerveld, Gerdien Halfman en Levien Drost en twee horecaondernemers uit Diever, Lisa Hulskamp van het Landhotel en Ruwan Berculo van Villa BlauwHemel hebben de handen ineengeslagen. Zij werken samen aan het creëren van meer kunstactiviteiten in en rond het Landhotel en Villa BlauwHemel in Diever.

Gerdien exposeert in en om het Landhotel met metalen beelden en schilderijen en in en om Villa BlauwHemel exposeert Levien met glaskunst . De afstand tussen beide horecagelegenheden is slechts een wandeling van 20 min. Dus u kunt met gemak beide exposities bekijken en ook nog even genieten van een kopje koffie, op één middag.

Artists in residence

Bijzonder is vooral dat onder Villa BlauwHemel een ruimte ter beschikking is gesteld, waar beide kunstenaars een half jaar als ‘Artists in Residence’ zullen werken. In deze mooie ruimte gaan Levien en Gerdien verder werken aan een beeld dat is gebaseerd op het thema 75 jaar vrijheid, dat dit jaar helaas niet gevierd werd. Ze verweven dit thema nu met de beperkingen en hernieuwde bewegingsvrijheid die wij allemaal hebben ervaren tijdens en na de lockdown.

U bent van harte welkom om onze exposities te bekijken in het Landhotel en in Villa BlauwHemel en ons te bezoeken in het atelier onder Villa BlauwHemel.

Voor informatie:
Gerdien: www.hetkunstwerk.nl, hetkunstwerk@gmail.com, Tel. 06 28812138 Levien: www.dieverdwingeloo.nl, dieverdwingeloo@ziggo.nl, Tel. 06 46276038

Reacties zijn gesloten.